LICHTLETTERS

>
LICHTLETTERS

LOVE LETTERS

Sprookjesachtige LOVE Letters. Maken de gelegenheid betoverend. Onze verlichte letters zijn een perfecte DECORATIE. In de avond zijn ze een echte EYE CATCHER wanneer de gasten binnen komen!

Zet ze op de bruiloft bij de entree, bij de ceremonie, ’s avonds langs de dansvloer. Ze zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Ze zijn verplaatsbaar en op meerdere plekken op een dag neer te zetten. Met deze grote Letters geeft u een extra tintje aan uw dag!

De letters zijn uiteraard ook super gaaf voor andere gelegenheden zoals (thema)feesten, huwelijks jubilea, verjaardag, borrel… 

 

LICHTLETTERS warm licht

LOVELETTERS2
LOVELETTERS

Onze Onze witte houten LOVE – LETTERS hebben een warme uitstraling en een hoogte van 1.00 meter. 

Houdt er rekening mee dat de letters op een vlakke en stabiele ondervloer staan, daar de “V”een klein raakvlak heeft met de grond. Iedere letter is op elkaar aan te sluiten om vervolgens op één stopcontact aangesloten te worden. Ook kan er een dimmer tussen geplaatst worden zodat de letters, op ieder moment van het feest, de juiste sfeer kunnen geven. Reserve lampen en een dimmer worden meegeleverd. 

De letters zijn spatwaterdicht en kunnen daardoor zowel BINNEN als BUITEN geplaatst worden. Plaats de letters nooit in het water of stromende regen, het blijft immers elektronica!

€ 3 dagen: € 65,00  – Dag 1 Ophalen – Dag 2 Feest – Dag 3 Retour  Borg € 50,00
Langer dan 3 dagen huren € 15,00 per dag extra

De lichtletters kunnen opgehaald worden in Venray. De letters kunnen gereserveerd worden. Vragen over de beschikbaarheid of reserveren? 

Love Letters #ONE LOVE

Onze #ONE LOVE – Letters maken de uitstraling van uw feest of bruiloft nog feestelijker.

bob marley
One love, One heart

Let’s get together and feel all right 

Onze color houten letters zijn een perfecte DECORATIE. Ze zijn een echte EYE CATCHER wanneer de gasten binnen komen! Ze hebben een hoogte van 1,20 meter. Er worden lampen meegeleverd, zodat wanneer het donker wordt deze op de letters gericht kunnen worden.

De letters zijn spatwaterdicht en kunnen daardoor zowel BINNEN als BUITEN geplaatst worden. LET OP: Plaats de letters nooit in het water of stromende regen. De letters dienen aan de achterkant ondersteund te moeten worden.

#ONE LOVE  –  € 55,00  –  3 dagen  
Dag 1: Ophalen – Dag 2: Feest – Dag 3: Retour

Langer dan 3 dagen huren € 15,00 per dag extra

#LOVE of LOVE  –  € 50,00  –  3 dagen  
Dag 1: Ophalen – Dag 2: Feest – Dag 3: Retour

Langer dan 3 dagen huren € 15,00 per dag extra

De lichtletters kunnen opgehaald worden in Venray.

lettersbob
20200729_210529[1]

Voor vragen over beschikbaarheid en alle overige vragen neemt u contact op met: klantenservice@empartyverhuur.nl

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart