Wie zijn wij

>
Wie zijn wij

 EM Party verhuur is een verhuur bedrijf van feestartikelen en stylingitems, die passen bij verjaardagen, jubilea, babyshowers, geboorteborrels, gender reveal party’s, verjaardagen, huwelijksaanzoeken en bruiloft feesten. 

 Dus heb je iets te vieren? Sinds 2017 hebben wij super leuke items die je kunt huren om je feest compleet te maken. 

Verjaardagen / jubilea 
We verhuren feestborden, opblaas- en skydancer abraham’s, sarah’s zodat de jarige een verjaardag beleeft om nooit te vergeten! Ook voor de kinderen hebben wij een leuke verjaardagstaart van TEIGETJE. 

Geboorte/ Babyshower / Gender Reveal Party

Een vrolijk en mooi geboortebord of een ooievaar op nest voor in de tuin, of een opblaasitem ooievaar of baby in wandelwagen na de geboorte of om een babyborrel of babyshower aan te kleden. Of organiseer je een kraamfeest, babyshower, baby borrel of gender reveal party? Met een backdrop circle en andere decoratie geef je net dat extra tintje aan het feest. 

Bruiloften / Huwelijksaanzoek
Ben je op zoek naar Love Letters of andere mooie decoratie items om van jullie trouwfeest iets bijzonders te maken? We verhuren leuke items.

Eyecatchers
Een bedrijfsopening, organiseer je een beurs of heb je een sale en wil je de aandacht naar je winkel of evenement trekken dan kan dat met een eyecatcher.


Met een jong en enthousiast team blijven 
we in ontwikkeling en je verrassen met leuke items. 

EM PARTY VERHUUR

Locatie: Venray
T: 06-34919264

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart